Честита Нова учебна година!

С вълнуващ Първи учебен ден започна учебната 2023/2024 г. в СУ „Христо Смирненски“, гр. Гулянци.

15 септември се превърна в празник за нашето училище. То се оживи от порасналите си възпитаници и техните родители. Тържеството  по повод началото на учебната година започна с националния химн, посрещане знамето на училището, с красиви стихове, с приветствия за „Добре дошли!“  и с много усмивки.

Първият учебен ден беше особено вълнуващ за първокласниците, които прекрачиха прага на родното школо. Те бяха посрещнати с тържествен ритуал. Като на празник имаше изпълнени с много трепет песни, стихове, танци. Да е успешна 2023/2024  година пожела на възпитаниците си и своите колеги директорът на учебното заведения г – жа Емилия Петрушева и даде старт на Новата учебна година.

Пожелания по повод 15 септември отправи и кметът на Община Гулянци г – н Лъчезар Яков.

„Уважаеми учители и родители, възпитанието е изключително важно, тъй като бъдещето ни е в нашите деца. Нека да бъдем все така тяхна опора, да ги насърчаваме и напътстваме с много любов! Желая Ви здрава и успешна учебна година, мили деца!“, каза той.

Денят донесе много емоции и незабравими изживявания, създаде празнично настроение и вдъхнови учители и ученици за една успешна и благодатна Нова учебна година.